top of page

Hier vind je onze afgelopen optredens van 2019 - 2020.

Kinder- en jongerenkorenfestival Orde Driekoningen

Concert samen met kinderkoor Beau-re-mi, 4 Franse en 2 Vlaamse jeugdkoren 

In 2019 viert de Orde Driekoningen haar 50-jarig bestaan. De Orde heeft tot doel de welvaart en. het welzijn van 'de Westhoek’ te bevorderen aan beide zijden van de ‘schreve’ en dit op sociaal, economisch en cultureel vlak. Tijdens dit concert verzorgen enkele kinder- en jongerenkoren ‘van weerskanten van de schreve’ een gemeenschappelijk optreden in de O.-L.-V -ter-Duinenkerk in Koksijde. Naast Jokobeau en Beau-re-mi hoor je de koorklas van de Academie Ieper, Touché uit Poperinge, de koren van de Ecole de musique van Hazebrouck en Bailleul, het koor van het Instituut O.L.Vr. van Lourdes van Steenvoorde, het jongerenkoor van de Conservatoire de Musique et d'Art Dramatique uit Dunkerque en het koor van Ecole de musique de Grande Synthe. Deze koren zingen elk een vijftal liederen en een nieuw geschreven, gemeenschappelijk eindnummer!

 

       Aanvang: 19u | O.-L.-V.-kerk Koksijde | Tickets: € 10 / € 5 (-18 jaar) via a.verbiest@outlook.be

7ccc074_w1272_affiche24page001.jpg

za

16 nov

Kerstoptreden De Lovie

Kerstoptreden tijdens de kerstmarkt van De Lovie

In december is Jokobeau te gast bij De Lovie. We zingen op zaterdag 7 december tijdens het gezellige evenement "Winter in Aurelia" in Lo. Naast onze kerstmuziek zijn er ook talrijke kraampjes met drankjes, lekkers en kerstspulletjes.

       Doorlopend van 14u - 18u | Weststraat 19 in Lo | Gratis toegang

 

Winter in Aurelia flyer.jpg

za

7 dec

Kerstconcert Beau-re-mi

Gastoptreden tijdens het kerstconcert van kinderkoor Beau-re-mi

 

Kinderkoor Beau-re-mi geeft op zondag 22 december om 15 uur opnieuw een stemmig kerstoptreden onder leiding van Sarah Decadt. Voor slechts 5 euro geniet je van sfeervolle muziekstukjes én een stukje taart in zaal ’t Oud Schooltje. Jongerenkoor Jokobeau zorgt voor een klein maar fijn intermezzo tijdens deze muzikale namiddag.

 

       Aanvang: 15u | 't Oud Schooltje Koksijde | Tickets: € 5 (incl. drankje en taart)

19 kerst - flyer.jpg

zo
22 dec

bottom of page