Zelf  meezingen

We repeteren elke vrijdagavond van 20u tot 21.30u in de Noordduinen, Helvetiastraat 47, 8670 Koksijde. Je vindt ons in de dramaklas van de muziekacademie op de tweede verdieping. Iedereen van 12 tot 21 jaar (vanaf het eerste middelbaar) is welkom om bij Jokobeau te komen zingen: jongeren die vlot partituren lezen of zangles volgen, of jongeren die heel graag zingen maar nooit naar de muziekacademie zijn geweest. Meestal zingen we twee- of driestemmig.

 

Kandidaat-zangers (m/v) sluiten bij voorkeur aan bij Jokobeau in september, het begin van ons werkjaar. Ben je tussen 12 en 21 jaar? Zing je graag? Sta je graag op een podium? En kan je het engagement opbrengen om elke vrijdag te repeteren? Dan ben je van harte welkom in onze zingende groep jongeren! In Jokobeau leer je zingen in koor (stemvorming, koorklank, meerstemmigheid), krijg je heel wat mooie podiumkansen en kom je terecht in een fijne groep medezangers. We verwachten van jou aanwezigheid en inzet op alle repetities, de bereidheid om bij te leren en een goeie portie teamspirit. Als je in het eerste middelbaar zit, kun je er ook voor kiezen om aan te sluiten bij kinderkoor Beau-re-mi.

 

Lid worden van Jokobeau kost € 50 per werkjaar. Als zanger in Jokobeau ben je verzekerd via Koor & Stem, krijg je alle partituren en beschik je over je eigen koormap en koor-T-shirt. Ook uitstapjes en teambuilding met het koor zijn inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Sommige mutualiteiten betalen een deel van dit inschrijvingsgeld terug.

 

Heb je interesse om te zingen bij Jokobeau? Of zit je nog met vragen?  Stuur dan een bericht naar de dirigent!

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2020 Jongerenkoor Jokobeau